Založ si blog

Pustia Smeráci Burian a Trebuľa do gatí ?

 

 

Na fejsbuku sa šíri všetko. Dneska začal niekto šíriť verejnú výzvu na diskusiu s županom Trebuľom v Košiciach a štátnym tajomníkom Burianom. Nejaká partička 7 Statočných na čele s Gurtlerom a Kravčíkom, priateľom pani Radičovej.

Niežeby som partičke siedmich statočných veľmi fandil, ale celkom ma zaujíma, či Smeráci Trebuľa a Burian príjmu výzvu na verejnú diskusiu alebo pustia do gati?

 

Časť verejnej výzvy, ktorá mi došla aj mailom a je aj na fejsbuku a webe srandistov z východu -J

 

Vážení páni JUDr. Trebuľa a Ing. Burian,

My, JUDr. Gürtler ako kandidát strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA na košického župana a Ing. Kravčík ako kandidát strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA na poslanca do zastupiteľstva Košického samosprávneho kraja vo volebnom obvode č. 1, Vás týmto verejne vyzývame na verejnú diskusiu ohľadom riešenia zamestnanosti v Košickom samosprávnom kraji.

Túto výzvu činíme z dôvodu, že JUDr. Trebuľa opätovne kandiduje na funkciu župana Košického samosprávneho kraja, hoc mal možnosť pracovať na znižovaní miery nezamestanosti už dve volebné obdobia. Nezamestnanosť je však stále kontinuálne neúmerne vysoká a to napriek tomu, že JUDr. Trebuľa je člen strany SMER – sociálna demokracia. 

Strana SMER – sociálna demokracia je už dlhé obdobie pri moci a jednofarebne vládne Slovenskej republike.

Členom strany SMER – sociálna demokracia je aj Ing. Burianštátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych veci a rodiny SR a súčasne poslanec KSK, ktorý opätovne takisto kandiduje na poslanca do zastupiteľstva Košického samosprávneho kraja vo volebnom obvode č. 1.

pokračovanie 

http://7statocnych.sk/wp-content/uploads/2013/10/SKMBT_C36013102109550.pdf

Anonymní otroci milujúci Fica držia hubu a krok v reálnom živote

23.10.2013

Na internete však odviažu anonymní otroci milujúci Fica uzdu svojej fantázii a kritizujú a kritizujú. Virtuálny svet, na rozdiel od reálneho sveta je svetom, kde otroci jediný raz v živote môžu mať pocit, že si môžu napísať čokoľvek a to im dáva pocti, že otrokmi nie sú, hoc v reálnom živote otrokmi proste sú. Reagujem na anonymnú diskusiu pod mojím blogom: [...]

Otroci na Slovensku milujú Fica, Fico miluje otrokov

22.10.2013

Povedzme si to otvorene. Na Slovensku sú občania otrokmi. Otrokmi zahraničných firiem, slovenských privatizérov, otrokmi spotrebných úverov, hypoték, otrokmi bánk, otrokmi televíznych sračiek a internetových fejsbukových hovadín. Slovensko je proste krajina otrokov. Krajina, kde majorita ľudí nežije, ale prežíva. Ale otrokom stačí prežívať. Pozerať farmu, [...]

7 Sudcov, 7 Statočných, 7 Harabínov

14.08.2013

Rozoberať stav súdnictva na Slovensku je ako rozoberať stav v chlieve medzi sviňami, ktorá zo svíň je čistejšia a ešte čistejšia. Česť výnimkám. Útok predsedu Najvyššieho súdu SR p. Harabína na sudcov z Ústavného súdu, ktorý eskaluje podaním trestného oznámenia na týchto sudcov vyvolal reakciu, že deväť sudcov Najvyššieho súdu sa postavilo proti Štefanovi [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 10079x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu

Kategórie